Pulver
Pulver til fremstilling af alle slags bolsjer og slik. Glukose, druesukker, lakridspulver, salmiakpulver, citronsyre og meget mere.
-
Priser fra: 80,00 krGelatinepulver bruges til mange forskellige slags slik bl.a. vingummi, lakrids og skumfiduser. Næringsindhold pr. 100 gr. energi 1464Kj/354 Kcal fedt 0 g heraf mættede fedtsyre 0 g kulhydrat 0,5 g heraf sukkerarter 0 g protein 85,5 g salt 0 g Vis detaljer
-
97,00 kr1 kg. Polydextrose. Til dem der vil prøve at lave sukkerfri bolsjer. - man skal dog også bruge sucralose som er et sukkerstof, der ikke giver energi. Vis detaljer
-
65,00 krØkologisk Lakrids Granulat 100 gr.. - er ren lakrids, hakket i små bitte stykker, - kan sagtens puttes i bolsjer, og der giver det en dejlig lakridssmag, samt krymmel på desserter. Næringsindhold pr. 100 gr. energi 320 kCal fedt 0 gr. heraf mættede fedtsyre 0 gr heraf enkeltumættede fedtsyre 0 gr. kulhydrat ca. 64 % heraf sukkerarter ca. 4% heraf polyoler 0 gr. heraf stivelse 0 gr. salt (Na x 2,5) ca. 0,03 % Vis detaljer
-
-
36,00 krÆGGEHVIDEPULVER, Bruges til flødeboller. Opskrift kommer snarest. Næringsindhold pr. 100 g energi 1574/376 KJ/Kcal fedt 0,1 g heraf mættede fedtsyre 0,1 g kulhydrat 4,5 g heraf sukkerarter 4,5 g protein 82 g salt 3,1 g Vis detaljer
-
Priser fra: 51,00 krDruesukker er en sukkerart der bruges til forskellige former for slik, bolsjer, karameller og skumfiduser. Dosering til en grundmasse på 500 gr. 1½ dl. druesukker ½-2 dl. vand 500 gr. sukker. Såfremt din grundmasse krystalliserer, altså bliver helt grynet og varm, - skal du næste gang du koger, bruge 2 dl. vand, det plejer at hjælpe. Næringsværdier pr. 100 gr. energi 1530KJ/360Kcal fedt 0 heraf mættede fedtsyre 0 heraf flerumættede fedtsyre 0 kulhydrat 90 g heraf sukkerarter 90 g heraf polyoler 0 g heraf stivelse 0 g kostfibre 0 g protein 0 g natrium 0,005 g kalcium 0,002 g klorid 0,01 g jern 0,0001 g Vis detaljer
-
Priser fra: 51,00 krGlukose spraytørret er også en druesukkerart. Den bruges i stedet for druesukker. Når man bruger spraytørret glukose klistre bolsjerne ikke, og man får mere sprøde og knasende bolsjer end når man bruger druesukker. Når man bruger spraytørret glukose går hærdningsprosessen lidt hurtigere, så man skal være lidt hurtigere til at klippe/hakke sine bolsjer. Det er en god ide at starte med druesukker, og så hurtigst muligt gå over til spraytørret glukose. Ved at bruge druesukker de første par gange, lærer man hvordan bolsjemassen arbejder. Dosering til en grundmasse: 1½ -2dl. vand 1½ dl. spraytørret glukose 500 gr. sukker. Næringsindhold pr. 100 g Energi 1632Kj/384Kcal Fedt 0 g Mættede fedtsyre 0 g Saccharin 96 g Sukkerarter 20 g Protein 0 g Salt 0 g Fibre 0 g Vis detaljer
-
Priser fra: 29,00 krÆblesyre bruges til at få det syrlige frem i frugtbolsjer og syrligt slik. Bruges på samme måde som citronsyre, og kan bruges til alt syrligt slik, frugtbolsjer, frugtkarameller, frugtflæsk, vingummi, skumfiduser og fondant til fyld i chokolade. Æblesyre kan bruges af folk, der er overfølsomme overfor citrusprodukter. Så laver man bolsjer og slik til nogen der er overfølsomme for citrusfrugter og citron, så er det en god ide at bruge dette produkt. Dosering pr. grundmasse på 500 gr. 1 tsk. Næringsindhold pr. 100 gr. Energi 239 KJ Fedt 0 g Kulhydrat 0 g Kostfibre 0 g Mineraler 0 g Vis detaljer
-
Priser fra: 29,00 krCitronsyre (E330), er et produkt der gør frugtbolsjerne syrlige. Citronsyre bruges til syrligt slik, frugtbolsjer, frugtkarameller, skumfiduser, vingummi, frugtflæsk og fondant til fyldte chokolader. Dosering til 500 gr. bolsjer - 1 tsk. Hvis du ikke bruger citronsyre i det syrlige slik, vil du kun få en flad/mild smag af frugten. Næringsindhold pr. 100 gr. Energi Kcal/KJ 1198 KJ heraf mættedefedtsyrer 0 heraf enkeltumættende fedtsyre 0 kulhydrat 0 heraf sukkerarter 0 heraf poluoler 0 heraf stivelser 0 kostfibre 0 protein 0 natrium 0 Vis detaljer
-
Priser fra: 69,00 krLakridspulver kan bruges til forskellige former for lakridsbolsjer, lakridskarameller og lakrids. Det kan også bruges til at pudre dine bolsjer med. Bruges også til at bage med. Prøv opskriften på Indianerhyl, et fantastisk godt bolsje Næringsindhold pr. 100 g Fugtighed 4,4% Energi 346 kcal/100 g Energi 1467Kj/100 g Heraf mættede fedtsyre 0,4% Kulhydrater 84,6 g heraf sukker 10,5% Protein 4,2% Mineraler 6,4% Vis detaljer