Velkommen til Bolsjehuset

Pulver

Pulver til fremstilling af alle slags bolsjer og slik. Glukose, druesukker, lakridspulver, salmiakpulver, citronsyre og meget mere.

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2
  1. Lakridspulver
    Priser fra: 61,00 kr
    Lakridspulver kan bruges til forskellige former for lakridsbolsjer, lakridskarameller og lakrids. Det kan også bruges til at pudre dine bolsjer med. Prøv opskriften på Indianerhyl, et fantastisk godt bolsje Vis detaljer
  2. 100g Hollandsk cacaopulver
    29,00 kr

    Hollandsk cacaopulver har en dejlig fyldig smag af cacao. Kraftig i brug. Specielt god til cacao (chokolade) bolsjer. Dosering til 500 gr. bolsjer: 1 spsk. cacaopulver, så får man det dejligste cacao/chokolade bolsje. Vis detaljer
  3. 50g æggehvidepulver
    26,00 kr

    50g æggehvidepulver Vis detaljer
  4. Stevia
    Priser fra: 31,00 kr
    Stevia: Ekstrakt fra Stevia planten (pulverform) Ingredienser: Stiviolglycosider (E960) Sødestof. Vis detaljer
  5. Druesukker
    Priser fra: 29,00 kr
    Druesukker er en sukkerart der bruges til forskellige former for slik, bolsjer, karameller og skumfiduser. Kan også bestilles i 25kg ved henvendelse på mail: bestil@bolsjehuset.dk Pris for 25kg er 600DKK. Vis detaljer
  6. Glukosesirup (spraytørret / Frysetørret
    Priser fra: 32,00 kr
    Glukose spraytørret er også en druesukkerart. Den bruges i stedet for druesukker. Når man bruger spraytørret glukose klistre bolsjerne ikke, og man får mere sprøde og knasende bolsjer end når man bruger druesukker. Når man bruger spraytørret glukose går hærdningsprosessen lidt hurtigere, så man skal være lidt hurtigere til at klippe/hakke sine bolsjer. Det er en god ide at starte med druesukker, og så hurtigst muligt gå over til spraytørret glukose. Ved at bruge druesukker de første par gange, lærer man hvordan bolsjemassen arbejder. Kan også bestilles i 25kg ved henvendelse på mail: bestil@bolsjehuset.dk Pris for 25kg er 680DKK. Vis detaljer
  7. Æblesyre
    Priser fra: 19,00 kr
    Æblesyre bruges til at få det syrlige frem i frugtbolsjer og syrligt slik. Bruges på samme måde som citronsyre, og kan bruges til alt syrligt slik, frugtbolsjer, frugtkarameller, frugtflæsk, vingummi, skumfiduser og fondant til fyld i chokolade. Æblesyre kan bruges af folk, der er overfølsomme overfor citron. Så laver man bolsjer og slik til nogen der er overfølsomme for citrusfrugter og citron, så er det en god ide at bruge dette produkt. Vis detaljer
  8. Citronsyre i flere størrelser
    Priser fra: 19,00 kr
    Citronsyre (E330), er et produkt der gør frugtbolsjerne syrlige. Citronsyre bruges til syrligt slik, frugtbolsjer, frugtkarameller, skumfiduser, vingummi, frugtflæsk og fondant til fyldte chokolader. Hvis du ikke bruger citronsyre i det syrlige slik, vil du kun få en flad/mild smag af frugten. Vis detaljer
  9. Gelatine
    Priser fra: 22,00 kr
    Gelatinepulver bruges til mange forskellige slags slik bl.a. vingummi, lakrids og skumfiduser. Vis detaljer
  10. Isomalt - Sukkerfri
    Priser fra: 50,00 kr
    Grundopskrift på sukkerfri bolsjer lavet på Isomalt. 4 dl. Isomalt 1½ dl. vand Kom vand i gryden Hæld Isomalten i vandet – (uden at røre rundt) Der må ikke røres i gryden under hele kogningen Sæt termometer i Kog massen op til 165 grader Hæld massen på vævet Kom de ingredienser i du skal bruge OBS! Der skal lidt mere aromastof i end ved normale bolsjer Eksempel: Jordbær-bolsje 1 tsk. citronsyre Rød farve 4 ml. jordbær. Lakridsbolsjerne kan godt klistre lidt, men her doseres lidt mindre end i almindelige bolsjer. Overdrevent brug af Isomalt kan give lind mave. Isomalt er ikke diabetiker bolsjer, - men diabetiker kan godt indtage lidt dagligt. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

1-10 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2