Velkommen til Bolsjehuset

Bolsjeopskrifter

Lad dig inspirere af Bolsjehusets mange bolsjeopskrifter.
Vi lægger løbende ny opskrifter ind på siderne.

> Lakridsbolsjer

> Frugtbolsjer

> Søde og blandede bolsjer

Pulverblandinger 


Husk!
Når du bruger andre bolsjeopskrifter end Bolsjehusets, skal du altid se hvor mange ml. du skal bruge på etiketterne på glasflaskerne. Du kan sagtens bruge andre opskrifter, men da der er forskel på hvor kraftige produkterne er, er det vigtigt kun at bruge den mængde der står på Bolsjehusets aroma/olie-flasker, når du vil lave bolsjer efter andres opskrifter.

Husk! At til alle produkter der dufter syrlige, såsom cola, champagne og frugtsmag, skal du bruge enten citronsyre eller æblesyre i massen. Citron og æblesyren fremmer den frugt/syrlig-smag i bolsjer. Hvis du glemmer at komme den i, så får du et bolsje hvor du kun lige kan ane smagen, så derfor er det vigtig at huske dette.

Rigtig god fornøjelse.