Velkommen til Bolsjehuset

Glukose spraytørret / Frysetørret

Glukose spraytørret / Frysetørret
Priser fra: 42,00 kr

Lagerstatus: På lager

Glukose spraytørret er også en druesukkerart. Den bruges i stedet for druesukker. Når man bruger spraytørret glukose klistre bolsjerne ikke, og man får mere sprøde og knasende bolsjer end når man bruger druesukker.

Når man bruger spraytørret glukose går hærdningsprosessen lidt hurtigere, så man skal være lidt hurtigere til at klippe/hakke sine bolsjer. Det er en god ide at starte med druesukker, og så hurtigst muligt gå over til spraytørret glukose. Ved at bruge druesukker de første par gange, lærer man hvordan bolsjemassen arbejder.

Dosering til en grundmasse:

1½ -2dl. vand
1½ dl. spraytørret glukose
500 gr. sukker.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1632Kj/384Kcal
Fedt 0 g
Mættede fedtsyre 0 g
Saccharin 96 g
Sukkerarter 20 g
Protein 0 g
Salt 0 g
Fibre 0 g



* Påkrævede felter

Priser fra: 42,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Indholder: spraytørret glukose, en pulveriseret blanding af maltose og højere sukkerarter, fremstillet enzymhydrolyse af raffinering af hvedestivelse og tørret ved spraytørring, har en let sødme. PRODUKTET INDEHOLDER IKKE ALLERGENER.