Tilbehør/Redskaber
Redskaber til brug ved bolsjekogning.
-
Priser fra: 9,00 krBrune glasflasker med låg 100ml Vis detaljer
-
12,00 krBolsjebøtte i plast er at anbefale frem for glas når man skal opbevare bolsjer, da man let kan trykke på sider og på denne måde løsne bolsjerne. De er også rigtig fine som værtindegave. Bolsjebøtterne findes i 2 størrelser. Vis detaljer
-
Priser fra: 60,00 krCellofanposerne kan indeholde ca. 300g. bolsjer. En flot lille værtindegave i stedet for blomster. Vis detaljer
-
-
10,00 kr
Firkantet fødevaregodkendte plastflasker 100ml.
Vis detaljer
TIPS !!!!!!!! Hvis du syntes spidsen af flasken er for smal, og har svært ved at få væsken ud, så tag en stegenål og forsigtigt udvide spidsen.
Se også månedstilbud på disse flasker her. -
Priser fra: 2,50 krDoserings pipetter - til at afmåle ml af olier, aromaer. Pipetterne har en måleenhed på 3 ml. Vis detaljer
-
Priser fra: 49,00 krTræpinde 20x4 til slikkepinde. Pindene er lavet af bøgetræ, og godkendte til fødevarer. Vis detaljer
-
-
27,00 krStor rund skraber, er god hvis man laver større portioner bolsjer, fra 1 kg og op efter, den har en større flade til at ælte massen med. Vis detaljer
-
85,00 krGlastermometer - op til 200 grader. Det er vigtigt at have det rigtige termometer, og da bolsjemassen skal koge op til 162-165 grader, er det nødvendigt at have et termometer op til 200 gr. Husk altid: når du har brugt det at stille det i lunkent vand til sukkermassen har opløst sig, ellers kan det få et "chok" og dele sig i søjlen. Når termometret ikke er i brug er det en god ide at opbevare det oprejst, evt hæng det op i krogen i enden. Vis detaljer