Velkommen til Bolsjehuset

Pulver

Pulver til fremstilling af alle slags bolsjer og slik. Glukose, druesukker, lakridspulver, salmiakpulver, citronsyre og meget mere.

Tabel Liste

Sorter faldende

11-18 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2
  1. Isomalt - Sukkerfri
    Priser fra: 50,00 kr
    Isomalt Næringsindhold pr, 100 gr. energi 970kcal/233Kj fedt 0 g heraf mættede fedtsyre 0 g heraf sukkerarter 0 g kulhydrat 96 g heraf sukkerarter 0 g protein 0 g salt 0 g Vis detaljer
  2. Fondant-pulver
    Priser fra: 40,00 kr
    Fondant-pulver kan bruges til fyld i bolsjer, slik, fyldte-chokolader og bagerivarer. Fondantmasse laves ved at blande pulveret med en smule vand og derefter kan smag og farve tilsættes. Næringsindhold pr. 100 g Energi 1667KJ/398kcal Fedt 0 g Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 99,5 g Heraf sukkerarter 92 g Protein 0 g Salt 0 g Vis detaljer
  3. Salmiakpulver i flere størrelser
    Priser fra: 29,00 kr
    Salmiakpulver (også kaldet salmiaksalt) Ammoniumklorid E510. Bruges til salmiakbolsjer, salmiak-lakridsbolsjer, heksepulver, cowboysnus. Næringsværdier pr. 100 gr. energi 0 fedt 0 heraf mættede fedtsyre 0 heraf enkeltumættede fedtsyrer 0 heraf flerumættede fedtsyre 0 kulhydrat 0 heraf sukkerarter 0 heraf polyoler 0 heraf stivelse 0 kostfibre 0 protein 0 mineralsk aske - Max 0,9 g natrium - Max 0,08 g salt - Max 0,2 g Vis detaljer
  4. Hvedestivelse
    Priser fra: 15,00 kr
    Hvedestivelse bruges til fremstilling af lakrids og til at pudre skumfiduser med. Næringsindhold pr. 100 g Energi 1474KJ/347kcal Fedt 0,05 g Heraf mættede fedtsyrer 0,05 g Kulhydrat 86,1 g Heraf sukkerarter 0,1 g Protein 2 g Salt 0,025 g Vis detaljer
  5. Arabisk gummi
    Priser fra: 49,00 kr
    Arabisk Gummi stammer fra akacietræet. Bruges den til at lave lakridser med, både hård og blød lakrids samt salmiaklakridser. Næringsværdier pr. 100 gr. energi 189Kcal/790KJ fedt 0 g heraf mættede fedtsyrer 0 g heraf enkeltumættede fedtsyrer 0 g heraf flerumættede fedtsyrer 0 g kulhydrat Max 2,2 g heraf sukkerarter 0 g heraf lolyoler 0 g heraf stivelse 0 g kostfibre Min. 85 g heraf opløselige fibre Min. 85 g protein Max. 2,5 g natrium 0,006-0,012 g salt 0,015-0,03 g Vis detaljer
  6. Pektin 25g
    25,00 kr

    Pektin: Bruges til frugtflæsk Næringsindhold pr. 100 g Energi 1360KJ/325kcal Fedt 0,3 g Heraf mættede fedtsyrer 0,1 g Kulhydrat 40 g Heraf sukkerarter 40 g Protein 2 g Salt 3 g Vis detaljer
  7. Lakridskrymmel
    22,00 kr

    Lakridskrymmel kan bruges til mange ting, i bolsjer, på lagkager og is. Lav f.eks. en hvid bolsjemasse kom 2 spsk. krymmel i, så får du et Dalmatiner-bolsje. Vis detaljer
  8. bolsjekrymmel
    22,00 kr

    Kan bruges til mange ting, i bolsjer, på lagkager og is. Lav f.eks. en tutti-frutti bolsjemasse, kom 2 spsk. krymmel i, så kan man se alle farverne i bolsjet. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

11-18 of 18

Side:
  1. 1
  2. 2