Velkommen til Bolsjehuset

Pulver

Pulver til fremstilling af alle slags bolsjer og slik. Glukose, druesukker, lakridspulver, salmiakpulver, citronsyre og meget mere.

Tabel Liste

Sorter faldende

11-20 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2
  1. Gelatine
    Priser fra: 30,00 kr
    Gelatinepulver bruges til mange forskellige slags slik bl.a. vingummi, lakrids og skumfiduser. Vis detaljer
  2. bolsjekrymmel
    20,00 kr

    Kan bruges til mange ting, i bolsjer, på lagkager og is. Lav f.eks. en tutti-frutti bolsjemasse, kom 2 spsk. krymmel i, så kan man se alle farverne i bolsjet. Vis detaljer
  3. Lakridskrymmel
    20,00 kr

    Lakridskrymmel kan bruges til mange ting, i bolsjer, på lagkager og is. Lav f.eks. en hvid bolsjemasse kom 2 spsk. krymmel i, så får du et Dalmatiner-bolsje. Vis detaljer
  4. Pektin 25g
    25,00 kr

    Pektin bruges som stivelse i flæsk, frugtgele, syltetøj o.l. Vis detaljer
  5. Arabisk gummi
    Priser fra: 49,00 kr
    Arabisk Gummi stammer fra akacietræet. Bruger den til at lave lakridser med, både hård og blød lakrids samt salmiaklakridser. Vis detaljer
  6. Hvedestivelse
    Priser fra: 15,00 kr
    Hvedestivelse bruges til fremstilling af lakrids og til at pudre skumfiduser med. Vis detaljer
  7. Salmiakpulver i flere størrelser
    Priser fra: 29,00 kr
    Salmiakpulver (også kaldet salmiaksalt) Ammoniumklorid E510. Bruges til salmiakbolsjer, salmiak-lakridsbolsjer, heksepulver, cowboysnus. Vis detaljer
  8. Fondant-pulver
    Priser fra: 35,00 kr
    Fondant-pulver kan bruges til fyld i bolsjer, slik, fyldte-chokolader m.m. Fondantmasse laves ved at blande pulveret med en smule vand og derefter kan smag og farve tilsættes. Vis detaljer
  9. Isomalt - Sukkerfri
    Priser fra: 50,00 kr
    Grundopskrift på sukkerfri bolsjer lavet på Isomalt. 4 dl. Isomalt 1½ dl. vand Kom vand i gryden Hæld Isomalten i vandet – (uden at røre rundt) Der må ikke røres i gryden under hele kogningen Sæt termometer i Kog massen op til 165 grader Hæld massen på vævet Kom de ingredienser i du skal bruge OBS! Der skal lidt mere aromastof i end ved normale bolsjer Eksempel: Jordbær-bolsje 1 tsk. citronsyre Rød farve 4 ml. jordbær. Lakridsbolsjerne kan godt klistre lidt, men her doseres lidt mindre end i almindelige bolsjer. Overdrevent brug af Isomalt kan give lind mave. Isomalt er ikke diabetiker bolsjer, - men diabetiker kan godt indtage lidt dagligt. Vis detaljer
  10. 1 kg. Polydextrose.
    91,00 kr

    1 kg. Polydextrose. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

11-20 of 20

Side:
  1. 1
  2. 2