Pulver
Pulver til fremstilling af alle slags bolsjer og slik. Glukose, druesukker, lakridspulver, salmiakpulver, citronsyre og meget mere.
-
Priser fra: 30,00 krGelatinepulver bruges til mange forskellige slags slik bl.a. vingummi, lakrids og skumfiduser. Vis detaljer
-
22,00 krKan bruges til mange ting, i bolsjer, på lagkager og is. Lav f.eks. en tutti-frutti bolsjemasse, kom 2 spsk. krymmel i, så kan man se alle farverne i bolsjet. Vis detaljer
-
22,00 krLakridskrymmel kan bruges til mange ting, i bolsjer, på lagkager og is. Lav f.eks. en hvid bolsjemasse kom 2 spsk. krymmel i, så får du et Dalmatiner-bolsje. Vis detaljer
-
-
Priser fra: 49,00 krArabisk Gummi stammer fra akacietræet. Bruger den til at lave lakridser med, både hård og blød lakrids samt salmiaklakridser. Vis detaljer
-
Priser fra: 15,00 krHvedestivelse bruges til fremstilling af lakrids og til at pudre skumfiduser med. Vis detaljer
-
Priser fra: 29,00 krSalmiakpulver (også kaldet salmiaksalt) Ammoniumklorid E510. Bruges til salmiakbolsjer, salmiak-lakridsbolsjer, heksepulver, cowboysnus. Vis detaljer
-
Priser fra: 35,00 krFondant-pulver kan bruges til fyld i bolsjer, slik, fyldte-chokolader m.m. Fondantmasse laves ved at blande pulveret med en smule vand og derefter kan smag og farve tilsættes. Vis detaljer
-
Priser fra: 50,00 krGrundopskrift på sukkerfri bolsjer lavet på Isomalt. 4 dl. Isomalt 1½ dl. vand Kom vand i gryden Hæld Isomalten i vandet – (uden at røre rundt) Der må ikke røres i gryden under hele kogningen Sæt termometer i Kog massen op til 165 grader Hæld massen på vævet Kom de ingredienser i du skal bruge OBS! Der skal lidt mere aromastof i end ved normale bolsjer Eksempel: Jordbær-bolsje 1 tsk. citronsyre Rød farve 4 ml. jordbær. Lakridsbolsjerne kan godt klistre lidt, men her doseres lidt mindre end i almindelige bolsjer. Overdrevent brug af Isomalt kan give lind mave. Isomalt er ikke diabetiker bolsjer, - men diabetiker kan godt indtage lidt dagligt. Vis detaljer
-