Velkommen til Bolsjehuset

Aromaer

Alle bolsjehusets olier og aromaer er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Tabel Liste

Sorter faldende

51-60 of 115

  1. Mælke aroma
    Priser fra: 30,00 kr
    Mælke aroma Vis detaljer
  2. Whiskey aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Whiskey aroma Vis detaljer
  3. Ribella aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Ribella aroma Vis detaljer
  4. Gingerbread aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Lækker jule-aroma med noter af honning, kanel, nelliker, muskatnød og ingefær, som man kender den fra de velkendte honning-julekager. Vis detaljer
  5. Bubblegum
    Priser fra: 32,00 kr
    Bubblegum aroma er en fantastisk dejlig aroma. - den er dejlig frisk, og rund i smagen. Opskrift til Buublegum-bolsjer. Til en grundmasse bruges: ½ tsk. citronsyre 4 ml. Bubblegum rød farve efter behov der kan bruges lidt hvid farve i også, så bliver den fin lyserød. Vis detaljer
  6. Vintergrøn
    Priser fra: 34,00 kr
    Vintergrøn er en aroma, der smager af Jenka tyggegummie. Dosering til en grundmasse: 3-4 ml. pr. portion rød farve efter behov. Vis detaljer
  7. Mandarin Aroma
    Priser fra: 36,00 kr
    Mandarin Aroma er en dejlig rund - og lækker Mandarin smag. - Den kan bruges til mange slags slik, - bolsjer, skumfiduser, vingummi. - Og er virkelig lækker Dosering: til en grundmasse bruges. 1 tsk. citronsyre ca. 10 dråber mørk orange, vil man have den mere orange, så brug lidt mere farve 3 ml. Mandarin Aroma. Vil man have Mandarin smagen mere kraftig, bruges der 4 ml. Vis detaljer
  8. Valnødde aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Valnød aroma – (også kaldet Valnødflavour), har en dejlig nøddesmag. Valnøddebolsjet bliver rigtigt lækkert hvis man blender valnødder og kommer det i bolsjemassen. Indeholder: Naturlige aromastoffer Dossering: 3 ml. pr. portion Vis detaljer
  9. Anis olie
    Priser fra: 36,00 kr
    Den bliver udvundet ved dampdestillation så den primære bestanddel er æterisk olie af estragon. Anisen bruges til bolsjer, lakridser, lakridskarameller og lakridsskumfiduser. Den er drøj i brug, og du bruger kun mellem 1-1½ ml. pr. portion. Anis må ikke indtages direkte fra flasken. OBS !!!! her i kulden kan anissen godt gå hen og fryse, det vil sige at den bliver hård og mælkehvid, det er helt normalt fordi det er en ren aroma. Læg den på varmeapparatet eller andet varmt sted, og den vil stille og roligt tø op igen. Er god til Kongen Af Danmark, her bruges 2 ml. anis og rød farve til en grundmasse. Vis detaljer
  10. Chili aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Chilipeber ekstrakt. Er du til meget stærke bolsjer, er Chilipeber det helt rigtigt at bruge. Der er virkelig riv i chilien. Fantastisk god til Lakrids/salmiakbolsjer. Indeholder: Naturligt krydderi ekstrakt. Dosering til en grundmasse: 1 spsk. Lakridspulver 2 spsk. Salmiakpulver (også kaldet salmiaksalt) sort farve efter behov 1-2 ml. Chili aroma. Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

51-60 of 115