Velkommen til Bolsjehuset

Aromaer

Alle bolsjehusets olier og aromaer er uden tilsætningsstoffer og konserveringsmidler.

Tabel Liste

Sorter faldende

11-20 of 116

  1. Latte-Macchiato aroma
    Priser fra: 38,00 kr
    Latte-Macchiato aroma Vis detaljer
  2. Pink-Lady aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Alle kender smagen af det dejlige Pink Lady æble. Med denne unikke smag kan du lave det dejligste bolsje som smager som æblet. Dosering til en grundmasse: 3 ml. pr. portion. Vis detaljer
  3. Jordbær ekstrem aroma
    Priser fra: 34,00 kr
    Jordbær ekstrem er en frisk jordbær aroma, der smager som danske modne jordbær. Denne Jordbær aroma er kraftigere i smagen end den almindelig jordbær aroma. Frisk og rund. Dosering til en grundmasse; 3 ml. pr. portion.Jordbær ekstrem aroma Vis detaljer
  4. Menthol aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Menthol aroma Vis detaljer
  5. Gul Lakrids aroma
    Priser fra: 32,00 kr
    Gul Lakrids aroma Vis detaljer
  6. Cacao aroma
    Priser fra: 30,00 kr
    Cacao aroma Vis detaljer
  7. Rom aroma
    Priser fra: 29,00 kr
    Rom aroma – (Også kaldet Romflavuor). Er god til rom og cola bolsje, men også til marcipan, fondant til chokolade. Indeholder: Naturidentiske aromastoffer Dossering: 3 ml. pr. portion Vis detaljer
  8. Jalapeno
    Priser fra: 30,00 kr
    Til dem der er til lidt stærkere bolsjer. God til lakrids/salmiakbolsjer, det giver det sidste pift. Indeholder: Naturlige aromapræparater Dossering fra 1 ml. og op til 2½ml. alt efter hvor stærkt man vil have bolsjet. Vis detaljer
  9. Capsicum Ekstrakt
    Priser fra: 32,00 kr
    Capsicum ekstrakt er en ekstrakt der giver bolsjet en varm og hot smag. Jo mere der tilsættes, jo hottere og stærkere bliver bolsjerne. God i lakrids/salmiakbolsjer. Indeholder: Naturlige aromastoffer. Smag er individuel, nogle kan lide dem stærke, andre mildere. Så til en grundmasse på 500 gr. - start med 1½ ml. Vis detaljer
  10. Malt
    Priser fra: 45,00 kr
    Malt-aroma - Denne Malt bruges til Maltbolsjer. Bolsjehuset har valgt denne aroma i stedet for den tykke seje Maltsirup, fordi den er lettere at håndtere. Denne aroma bruges i bolsjer på samme måde som andre aromaer og olier. Prøv at lave et Malt-bolsje med lakridspulver og ganske lidt salmiakpulver i, det giver et rigtig godt bolsje. Den er også god til Malt-Menthol-bolsjer. Dossering 3-4 ml. Maltaroma. Malt-lakridsbolsje til grundmassen: 4 ml. malt 1½ tsk. lakridspulver 1½ tsk. salmiakpulver Sort eller brun farve Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter faldende

11-20 of 116