Velkommen til Bolsjehuset

Unicorn aroma

Unicorn aroma
Priser fra: 36,00 kr

Lagerstatus: På lager

Unicorn aroma kan bedst beskrives sådanne. Husker du de runde små is der hed mælkedrenge - der var en med vanille og en med jordbær. Unicorn har den meget cremede smag med mildt jordbærsmag. Fantastisk god i bolsjer og andet slik.

Den kan laves med og uden citronsyre.

Opskrift til en bolsjegrundmasse:
1 strøget tsk. hvid farve
et par dråber rød farve
3 ml. Unicorn aroma.

Tips til brug af hvid farve, da denne er pulver. Læg hvid farve midt i bolsjemassen, dryp nu forsigtigt den afmålte Unicorn aroma i, - på denne måde bliver den hvide pulverfarve opløst og flydende, og er meget lettere at røre i bolsjemassen.

* Påkrævede felter

Priser fra: 36,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Unicorn aroma kan bedst beskrives sådanne. Husker du de runde små is der hed mælkedrenge - der var en med vanille og en med jordbær. Unicorn har den meget cremede smag med mildt jordbærsmag. Fantastisk god i bolsjer og andet slik. Den kan laves med og uden citronsyre. Opskrift til en bolsjegrundmasse: ½ tsk. citronsyre 1 strøget tsk. hvid farve et par dråber rød farve 3 ml. Unicorn aroma. Laves også som vanilleagtig mælkedrengeis, - 1 tsk. hvid farve, 3 ml. Unicorn, Tips til brug af hvid farve, da denne er pulver. Læg hvid farve midt i bolsjemassen, dryp nu forsigtigt den afmålte Unicorn aroma i, - på denne måde bliver den hvide pulverfarve opløst og flydende, og er meget lettere at røre i bolsjemassen.