Velkommen til Bolsjehuset

Isomalt - Sukkerfri

Isomalt - Sukkerfri
Priser fra: 50,00 kr

Lagerstatus: På lager

Grundopskrift på sukkerfri bolsjer lavet på Isomalt.

4 dl. Isomalt
1½ dl. vand

Kom vand i gryden
Hæld Isomalten i vandet – (uden at røre rundt)
Der må ikke røres i gryden under hele kogningen
Sæt termometer i
Kog massen op til 165 grader
Hæld massen på vævet
Kom de ingredienser i du skal bruge
OBS! Der skal lidt mere aromastof i end ved normale bolsjer

Eksempel:
Jordbær-bolsje
1 tsk. citronsyre
Rød farve
4 ml. jordbær.

Lakridsbolsjerne kan godt klistre lidt, men her doseres lidt mindre end i almindelige bolsjer.

Overdrevent brug af Isomalt kan give lind mave.

Isomalt er ikke diabetiker bolsjer, - men diabetiker kan godt indtage lidt dagligt.

* Påkrævede felter

Priser fra: 50,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Grundopskrift på sukkerfri bolsjer lavet på Isomalt. 4 dl. Isomalt 1½ dl. vand Kom vand i gryden Hæld Isomalten i vandet – (uden at røre rundt) Der må ikke røres i gryden under hele kogningen Sæt termometer i Kog massen op til 165 grader Hæld massen på vævet Kom de ingredienser i du skal bruge OBS! Der skal lidt mere aromastof i end ved normale bolsjer Eksempel: Jordbær-bolsje 1 tsk. Citronsyre Rød farve 4 ml. Jordbær. Lakridsbolsjerne kan godt klistre lidt, men her doseres lidt mindre end i almindelige bolsjer. Overdrevent brug af Isomalt kan give lind mave. Isomalt er ikke diabetiker bolsjer, - men diabetiker kan godt indtage lidt dagligt.