Startpakker
Startpakker til fremstilling af hjemmelavede bolsjer. Hvis du er i tvivl om indholdet i din startpakker, finder du en grundig beskrivelse her
-
579,00 kr
Her har du alt til dit eget bolsjekogeri. Pakken indeholder råvarer til 5 kg. bolsjer. Du kan lave Kongen af Danmark, Dameskrå, bolsjer med champagnebrus, jordbærbolsjer og mange flere - for mere inspiration se Bolsjehusets opskrifter.
Pakken Indeholder:
1 stk. Bolsjemåtte 58,5x38,5 cm. (skridsikker siliconevæv)
1 stk. Termometer
2 stk. Runde skraber
1 kg. Druesukker 100 gr.
Citronsyre 100 gr.
Salmiakpulver (nogen kalder det salmiaksalt)
100 gr. Lakridspulver
25 ml. Rød farve, Grøn farve, Sort farve
30 ml. Anis, Jordbær og Champagne-brus aroma
2 stk. Dosseringssprøjter
2 stk. Pipetter 3 (ml)
50 stk. Træpinde
Opskrifter og vejledning
> Læs her hvad du skal være opmærksom på når du køber en bolsje startpakkeOBS: Du skal altid rulle din bolsjemåtte sammen. Du må ikke folde den sammen, så knækker den.
Vis detaljer
OBS; her i kulden kan anissen godt gå hen og fryse, det vil sige at den bliver hård og mælkehvid, det er helt normalt fordi det er en ren aroma. Læg den på varmeapparatet eller andet varmt sted, og den vil stille og roligt tø op igen. -
740,00 kr
Her har du alt til dit eget bolsjekogeri. Du kan lave Kongen af Danmark, Dameskrå, søde lakridsbolsjer, saltlakridsbolsjer, appelsin/orangee bolsjer, bolsjer med champagnebrus, jordbærbolsjer og mange flere - for inspiration se Bolsjehusets opskrifter.
Pakken Indeholder:
1 stk. Bolsjemåtte 58,5x38,5 cm (skridsikker siliconevæv)
1 stk. Termometer
2 stk. Runde skrabere
2 kg. Druesukker
100 gr. Citronsyre
250 gr. Salmiakpulver (også kaldet Salmiaksalt)
250 gr. Lakridspulver
25 ml. Rød farve, Gul farve, Grøn farve, Orange farve, Sort farve.
30 ml. Anis olie
30 ml. Banan aroma
30 ml. Jordbær aroma
30 ml. Champagne-brus aroma
30 ml. appelsin/orange aroma
4 stk. Dosseringssprøjter
4 stk. Dosseringspipetter
25 stk. Træpinde
25 stk. Lynlåsposer
Opskrifter og Vejledning> Læs her hvad du skal være opmærksom på når du køber en bolsje startpakke
OBS: Du skal altid rulle din bolsjemåtte sammen. Du må ikke folde den sammen, så knækker den.
Vis detaljer
OBS; her i kulden kan anissen godt gå hen og fryse, det vil sige at den bliver hård og mælkehvid, det er helt normalt fordi det er en ren aroma. Læg den på varmeapparatet eller andet varmt sted, og den vil stille og roligt tø op igen.