NYHEDER
Levering og åbningstider i Julen
Hvis du vil være sikker på at få din pakke inden juleaften er det vigtigt at bestille senest mandag d. 19. december - herefter kan vi ikke garantere levering inden den store dag. Vi sender selvfølgelig ud helt op til jul, men kan ikke garantere levering.
D. 24. december og mellem jul og nytår har både butik og webshop lukket. Det er naturligvis muligt at bestille varer på webshoppen, men disse vil først bliver sendt ud efter nytår.
Månedstilbud
Husk løbende at tjekke vores gode månedstilbud her.
OBS! Bolsjehuset er flyttet, grundet vandskade.
Vores butik i Glostrup er lukket, grundet vandskade. Og da vi ikke ved hvor længe der går før den er ok igen, er vi flyttet til ny adresse: Værkstedsgården nr. 13, 2620 Albertslund. Værkstedsgården ligger på Holsbjergvej - næsten lige ved Matrielgården (genbrugsstationen). kommer du med offentlig transport, kører bus 123 næsten lige til døren.
Så er den nye butik åben
Kig forbi, adressen er:
Værkstedsgården 13
2620 Albertslund
Ny butik
Så er der snart nedtælling til åbning af Bolsjehusets anden butik.
Info om åbningtider vil snarest komme.
Bolsjehuset på Facebook
Besøg os på facebook her
Jul i Bolsjehuset
Julen nærmer sig og traditionen tro vil vi gerne dele en masse god opskrifter på julelækkerier med vores kunder og venner af huset. Klik her og se mere.
Rigtig god fornøjelse
Tak...
... til alle der var med til at fejre os og tak for de mange hilsner på facebook og mail og tak for de mange fine gaver og blomster.
Jubilæumstilbudet holder naturligvis måneden ud:
Klik her og se vores Jubilæumstilbud.
Bolsjehuset fylder 10 år og det skal fejres.
Kom ned i Bolsjehusets butik lørdag d. 19. oktober kl 10-14 til en kop kaffe og chokolade og være med til at fejre vores 10-års fødselsdag. Vi håber at se en masse af vores søde kunder og venner af huset.
Klik også her og se vores Jubilæumstilbud.
Se Bolsjehusets 5 nye aromaer
Sommerens konkurrence - Bolsjer
Så er Bolsjehusets sommer-konkurrence slut og vinderne blev:
Lenni Abildkvist med opskriften Mågeklatter
Jonna Andersen med opskriften Campino
Randi Brun Petersen med opskrifter Tør-du-multismagsbolsjer
Mågeklatter
Alm. GrundmasseGrundmassen deles i 2 dele.
Del 1
4 ml. flødekaramel
1 ml. brun farve
1 tsk. Hvid farve
Del 2
3 tsk. Lakridspulver
2 tsk. Salmiakpulver
1 ml. sort farve
Disse 2 dele lægges sammen og trækkes et par gange, hvorefter det flades ud på bordet så pulver kan i.
Pulver:
2 spsk. Lakridspulver
½ spsk. Salmiakpulver
Pulverblanding lægges i striber på den flade bolsjemasse, rul massen sammen og klip bolsjerne.
Campino-bolsjer
Alm. grundmasse
Grundmassen deles i 2 dele
Del 1
1 tsk. Hvid farver
2 ml. fløde aroma
Del 2
½ tsk. Citronsyre
0,75 ml. rød farve
1 ml. Kirsebær
Når begge masser er æltet, lægges de ovenpå hinanden, og hives så komer der striber. Bolsjerne hakkes eller klippes.
Tør-du-multismagsbolsjer
Bolsjemassen laves med sort farve
1 tsk. Citronsyre
3 ml. champagnebrus-aroma
Fyld i bolsjerne:
Fint hakkede hvidløg
Kanel
Chili flager
Stødt ingefær
Ingenting
Sørg for at bolsjerne ligner hinanden så vidt muligt. Lægges i krukke og tages med på arbejde, og så gælder det ellers om at udfordre kollegaerne – hvem tør!
Stevia
Så blev Stevia en del af Bolsjehusets produktsortiment.
Stevia pulver udvindes af Stevia planten og er et naturligt sødemiddel, som søder 300 x så meget som sukker.
Læs mere her.
Så kom Bolsjehuset på Facebook
Besøg Bolsjehusets Facebook her: www.facebook.com/Bolsjehuset og se og hør meget mere
om Bolsjehuset, vores produkter, nyheder, opskrifter og meget mere.
Hjemmelavet lakridser
Prøv Bolsjehuset opskrift på hjemmelavet lakridser her.
Alle ingredienser kan købes her på vores webshop.
Butterscotch aroma
Nu kan du bestille den dejlige nye aroma butterscotch her.
Butterscotch er en dejlig smørkaramel aroma.
Den kan bruges i bolsjer og i fondant til fyldte chokolader.
Hoste aroma
Nu er den populære hoste aroma tilbage!
Hoste aroma er en svær smag at beskrive, den har en frisk krydret smag, med en snært af menthol.
Den er specielt god til Polet-bolsjer - og også god med Lakrids og salmiak.
Opskrift på Hostebolsjer
500 gr. grundmasse
1 ml. hosteblanding
Sort farve
Et godt bolsje til ondt i halsen og hoste
Bolsjekurser
Bolsjehuset har nu indgået et samarbejde med Davdu.dk om at udbyde bolsjekurser. Hvis du ønsker at høre mere om dette, skal du maile til Allan Andersen på: Bolsjer@davdu.dk.
Allan er en fantastisk dygtig bolsjekoger og en dygtig lærer som kan hjælpe dig uanset om du er nybegynder eller en øvet bolsjekoger, der gerne vil lære mere avanceret teknikker. En af Allans særlige kompetance er at lave avancerede mønstre i bolsjer f.eks. blomster, drueklaser, bogstaver/ord og meget mere.
Du vil også snart kunne købe en oplevelsesgavepakke i føtex, hvor du kan komme til bolsjekogning. En rigtig god gave til en du holder af. Firmaevent arrangeres også.
Så er der kommet 2 nye aromaer hos Bolsjehuset; Granatæble og Lakridspeber aroma.
Se også opskrifter med de nye aromaer inde under vores mange opskrifter.
Senere på året vil der komme flere nye smagsstoffer.
Godt at vide om anis olie
ER DIN ANIS OLIE BLEVET HVID OG HÅRD, LÆG DEN PÅ VARMEAPPARATET I 10 MIN. SÅ BLIVER DEN HELT FLYDENDE IGEN.
BOLSJEHUSET HAR VALGT DENNE ANIS OLIE FORDI DEN BÅDE ER REN OG HAR EN BEDRE SMAG.
Nye bolsjekognings-film
Klik her og se hvordan man laver bolsjer med slag, striber og mønstre i.
Ny Download sektion
Lad dig inspirer af Bolsjehusets mange opskrifter på frugt, lakrids og sødebolsjer.
Klik her og se Bolsjehusets nye download sektion hvor du kan hente vores opskrifter som pdf
- de er super nemme at printe ud og bruge under din bolsjekogning.
Du kan også hente vores trin-for-trin guide til bolsjekogning.
Nye silikoneforme
Bolsjehuset har fået luksus silikoneforme med forskellige figurer.
Lav de fineste chokolader og slippepinde.
Find vores nye silikoneforme her
HAVREGRØD MED HINDBÆRSMAG
Nyhed anbefalet af Michael, som skriver den smager fantastisk godt, så prøv den Norske feltration.
I en gryden hældes følgende:
- 48 gram finvalsede havregryn
- 128 gram skummetmælk
- 150 gram koldt vand
- 5 gram becel eller blødt smør
Så er Malt, Multibær og Maracuja aromaerne kommet
Maracuja er en passions-blomst-aroma, den er meget delikat og lækker. Skal prøves! Find den her.
Maracuja er ikke det samme som passionsfrugt-aroma.
Multebær er en meget brugt smag i Norge, og den er meget lækker til frugtbolsjer. Find den her.
Rigtig glædelig nytår
Bolsjehuset vil gerne takke kunder og venner af huset for et fantastisk år i 2010 og ønske alle rigtig godt nytår. Vi vil i 2011 fortsætte med månedlige tilbud, så kig forbi vores hjemmeside løbende og tjek de gode tilbud.
Bolsjehuset ønsker alle en rigtig glædelig jul
Kom i Glostrup centret i denne weekend (uge 50) og smag slikkepinde og bolsjer lavet af materialer fra Bolsjehuset.
Du kan også se hvordan man koger bolsjer af en af vores rigtig dygtige bolsjekogere.
Bolsjehuset har fået ny hjemmeside
Vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside.
Vi har brugt lang tid på at udvikle den, men der er sikkert stadig ting vi kan gøre bedre.
Hvis du har nogen foreslag eller kommentarer, vil vi meget gerne høre fra dig - skriv til os på bestil@bolsjehuset.dk