Velkommen til Bolsjehuset

Kakaosmør

Kakaosmør
Priser fra: 65,00 kr

Lagerstatus: På lager

Kakaosmør er fedtdelen af kakaobønner (ca. 54% af bønnen). Kakaosmør består af meget stabilt fedt, indeholdende naturlige antioxidanter, hvilket bevirker at det kan holde i flere år. Kakaosmør anvendes til at lave chokolade, desserter og kager.

Forarbejdning: Smelt ved max 50 grader, over et vandbad.
Hvis du skal lave overtræks-chokolade kan du med fordel smelte lidt kakaosmør med i chokoladen. Det vil gøre chokoladen nemmere at arbejde med og "fortynde" den lidt, så den er nemmere at smøre ud/overtrække med.

Skal opbevares køligt.

* Påkrævede felter

Priser fra: 65,00 kr
Beskrivelse

Detaljer

Kakaosmør er fedtdelen af kakaobønner (ca. 54% af bønnen). Forarbejdning: Smelt ved max 50 grader, over et vandbad. Kakaosmør består af meget stabilt fedt, indeholdende naturlige antioxidanter, hvilket bevirker at det kan holde i flere år. Kakaosmør anvendes til at lave chokolade, desserter og kager. Skal opbevares køligt. Hvis du skal lave overtræks-chokolade kan du med fordel smelte lidt kakaosmør med i chokoladen. Det vil gøre chokoladen nemmere at arbejde med og "fortynde" den lidt, så den er nemmere at smøre ud/overtrække med.