Råvarer
-
Priser fra: 65,00 krMentholkrystal bruges til mentholbolsjer, men er også særlig godt i lakrids/salmiakbolsjer. Mentholen er små naturlige mentholstave. Indeholder: Naturlig Menthol Dossering: 1 lille stav – 1 knivspids menthol, dog er der mange der bruger mere pr. portion. Vis detaljer
-
25,00 kr
Sødet kondenseret mælk er fantastisk til lækrier og desserter - f.eks. karameller og hjemmelavet bounty. Indeholder 397g.
Vis detaljer
Se opskrift på lækre og super nemme bounty her. -
Priser fra: 35,00 krDenne glukose er en tyk flydende masse, den kan bruges til bolsjer, flødeboller, kager, flødekarameller og marcipan. Marcipan og glukosesirup blandes sammen med flormelis, så kan man bedre arbejde med den til lagkager og blomster. Når du skal arbejde med glukosesirup, skal du gøre dine hænder våde, for så klistrer den ikke fast på hænderne. Fås i 250g, 500g Vis detaljer
-
Priser fra: 65,00 krKakaosmør er fedtdelen af kakaobønner (ca. 54% af bønnen). Kakaosmør består af meget stabilt fedt, indeholdende naturlige antioxidanter, hvilket bevirker at det kan holde i flere år. Kakaosmør anvendes til at lave chokolade, desserter og kager. Forarbejdning: Smelt ved max 50 grader, over et vandbad. Hvis du skal lave overtræks-chokolade kan du med fordel smelte lidt kakaosmør med i chokoladen. Det vil gøre chokoladen nemmere at arbejde med og "fortynde" den lidt, så den er nemmere at smøre ud/overtrække med. Skal opbevares køligt. Vis detaljer
-
-
29,00 krHollandsk cacaopulver har en dejlig fyldig smag af cacao. Kraftig i brug. Specielt god til cacao (chokolade) bolsjer. Dosering til 500 gr. bolsjer: 1 spsk. cacaopulver, så får man det dejligste cacao/chokolade bolsje. Vis detaljer
-
-