Velkommen til Bolsjehuset

Råvarer

Tabel Liste

Sorter stigende

8 vare(r)

  1.  Mentholkrystal
    Priser fra: 49,00 kr
    Mentholkrystal bruges til mentholbolsjer, men er også særlig godt i lakrids/salmiakbolsjer. Mentholen er små naturlige mentholstave. Indeholder: Naturlig Menthol Dossering: 1 lille stav – ca. 3-5 gr. mentholkrystal. Næringsstoffer pr. 100 g Energi 0 KJ/ 0 Kcal fedt 0 g heraf mættede fedtsyre 0 g heraf umættede fedtsyre 0 g carbohydrates 0 g sukker 0 g polyoler 0 g stivelse 0 g fibre 0 g protein 0 g Vis detaljer
  2. Kondenseret mælk 397g
    25,00 kr

    Sødet kondenseret mælk er fantastisk til lækrier og desserter - f.eks. karameller og hjemmelavet bounty. Indeholder 397g.

    Se opskrift på lækre og super nemme bounty her.

    Næringsindhold pr. 100g. Energi 1359 KJ/322Kcal Fedtsyre 8,0 g Heraf mættede fedtsyre 5,0 g Kulhydrat 55 g Sukkerarter 55 g Kostfibre 0 g Protein 7,5 g Salt 0,26 g Vis detaljer
  3. Glukosesirup Flydende
    Priser fra: 35,00 kr
    Denne glukose er en tyk flydende masse, den kan bruges til bolsjer, flødeboller, kager, flødekarameller og marcipan. Marcipan og glukosesirup blandes sammen med flormelis, så kan man bedre arbejde med den til lagkager og blomster. Når du skal arbejde med glukosesirup, skal du gøre dine hænder våde, for så klistrer den ikke fast på hænderne. Næringsindhold pr. 100 gr. energi 1409KJ/332kcal fedt 0 g heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrater 84 gr heraf sukkerarter 22 g Salt 0 g Opbevares tørt - alm. temperatur Vis detaljer
  4. Flødebolle-bunde, diameter 4,5cm
    39,00 kr
    Flødebolle-bunde, diameter 4,5cm Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 1658/392 Fedt 3 g Heraf mættede fedtsyrer 0,9 g Kulhydrat 77,5 g Heraf sukkerarter 1,3 g Protein 1,6 g Salt 0,4 g Vis detaljer
  5. Flødebolle-bunde, diameter 7cm
    27,00 kr
    Flødebolle-bunde, diameter 7cm Næringsindhold pr. 100 g Energi (kj/kcal) 1658/392 Fedt 3 g Heraf mættede fedtsyrer 0,9 g Kulhydrat 77,5 g Heraf sukkerarter 1,3 g Protein 1,6 g Salt 0,4 g Vis detaljer
  6. Kakaosmør
    65,00 kr
    Kakaosmør er fedtdelen af kakaobønner (ca. 54% af bønnen). Kakaosmør består af meget stabilt fedt, indeholdende naturlige antioxidanter, hvilket bevirker at det kan holde i flere år. Kakaosmør anvendes til at lave chokolade, desserter og kager. Forarbejdning: Smelt ved max 50 grader, over et vandbad. Hvis du skal lave overtræks-chokolade kan du med fordel smelte lidt kakaosmør med i chokoladen. Det vil gøre chokoladen nemmere at arbejde med og "fortynde" den lidt, så den er nemmere at smøre ud/overtrække med. Skal opbevares køligt. Næringsindhold pr. 100g Energi KJ/Kcal 3766/900 Fedt 100 g Heraf mættede fedtsyre 60 g Heraf sukkerarter 0 g Kulhydrat 0 g Protein 0 g Salt 0 g Vis detaljer
  7. 50g æggehvidepulver
    36,00 kr

    ÆGGEHVIDEPULVER, Bruges til flødeboller. Opskrift kommer snarest. Næringsindhold pr. 100 g energi 1574/376 KJ/Kcal fedt 0,1 g heraf mættede fedtsyre 0,1 g kulhydrat 4,5 g heraf sukkerarter 4,5 g protein 82 g salt 3,1 g Vis detaljer
  8. Pufsukker
    32,00 kr

    Pufsukker. Anvendelse - Pynt, kager, desserter m.m. Opbevares tørt - ikke i direkte sollys, eller i nærheden af varme produkter. Ved en temperatur på max 22-24 C Næringsindhold pr. 100 g Energi 1651KJ/395kcal Fedt 0 g Heraf mættede fedtsyrer 0 g Kulhydrat 98,6 g Heraf sukkerarter 85,3 g Protein <0,1 g salt 0 g Vis detaljer

Tabel Liste

Sorter stigende

8 vare(r)