Velkommen til Bolsjehuset

NYHEDER

Levering og åbningstider i Julen 2016

Hvis du vil være sikker på at få din pakke inden juleaften er det vigtigt at bestille senest mandag d. 19. december - herefter kan vi ikke garantere levering inden den store dag. Vi sender selvfølgelig ud helt op til jul, men kan ikke garantere levering.

D. 24. december og mellem jul og nytår har både butik og webshop lukket. Det er naturligvis muligt at bestille varer på webshoppen, men disse vil først bliver sendt ud efter nytår.

 

Månedstilbud

Husk løbende at tjekke vores gode månedstilbud her.

 

OBS! Bolsjehuset er flyttet, grundet vandskade.

Vores butik i Glostrup er lukket, grundet vandskade. Og da vi ikke ved hvor længe der går før den er ok igen, er vi flyttet til ny adresse: Værkstedsgården nr. 13, 2620 Albertslund. Værkstedsgården ligger på Holsbjergvej - næsten lige ved Matrielgården (genbrugsstationen). kommer du med offentlig transport, kører bus 123 næsten lige til døren.

  

Så er den nye butik åben

Kig forbi, adressen er:
Værkstedsgården 13
2620 Albertslund

 

Ny butik

Så er der snart nedtælling til åbning af Bolsjehusets anden butik.
Info om åbningtider vil snarest komme.

Bolsjehuset_butik

 

Bolsjehuset på Facebook
Besøg os på facebook her
 

 

Jul i Bolsjehuset

Juleopskrifter

Julen nærmer sig og traditionen tro vil vi gerne dele en masse god opskrifter på julelækkerier med vores kunder og venner af huset. Klik her og se mere.

Rigtig god fornøjelse

 

Tak...

... til alle der var med til at fejre os og tak for de mange hilsner på facebook og mail og tak for de mange fine gaver og blomster.

Jubilæumstilbudet holder naturligvis måneden ud:
Klik her og se vores Jubilæumstilbud.

 

Bolsjehuset fylder 10 år og det skal fejres.

Kom ned i Bolsjehusets butik lørdag d. 19. oktober kl 10-14 til en kop kaffe og chokolade og være med til at fejre vores 10-års fødselsdag. Vi håber at se en masse af vores søde kunder og venner af huset. 

Klik også her og se vores Jubilæumstilbud.

 

Se Bolsjehusets 5 nye aromaer  

 

Sommerens konkurrence - Bolsjer

Så er Bolsjehusets sommer-konkurrence slut og vinderne blev:

Lenni Abildkvist med opskriften Mågeklatter
Jonna Andersen med opskriften Campino
Randi Brun Petersen med opskrifter Tør-du-multismagsbolsjer


Mågeklatter

Alm. GrundmasseGrundmassen deles i 2 dele.

Del 1
4 ml. flødekaramel
1 ml. brun farve
1 tsk. Hvid farve 

Del 2
3 tsk. Lakridspulver
2 tsk. Salmiakpulver
1 ml. sort farve 

Disse 2 dele lægges sammen og trækkes et par gange, hvorefter det flades ud på bordet så pulver kan i. 

Pulver:
2 spsk. Lakridspulver
½ spsk. Salmiakpulver

Pulverblanding lægges i striber på den flade bolsjemasse, rul massen sammen og klip bolsjerne.
 

Campino-bolsjer
Alm. grundmasse
Grundmassen deles i 2 dele

Del 1
1 tsk. Hvid farver
2 ml. fløde aroma 

Del 2
½ tsk. Citronsyre
0,75 ml. rød farve
1 ml. Kirsebær

Når begge masser er æltet, lægges de ovenpå hinanden, og hives så komer der striber. Bolsjerne hakkes eller klippes.
 

Tør-du-multismagsbolsjer
Bolsjemassen laves med sort farve
1 tsk. Citronsyre
3 ml. champagnebrus-aroma 

Fyld i bolsjerne:
Fint hakkede hvidløg            
Kanel
Chili flager
Stødt ingefær
Ingenting

Sørg for at bolsjerne ligner hinanden så vidt muligt. Lægges i krukke og tages med på arbejde, og så gælder det ellers om at udfordre kollegaerne – hvem tør! 

 

Stevia

Så blev Stevia en del af Bolsjehusets produktsortiment.
Stevia pulver udvindes af Stevia planten og er et naturligt sødemiddel, som søder 300 x så meget som sukker.
Læs mere her.

 

Så kom Bolsjehuset på Facebook

Besøg Bolsjehusets Facebook her: www.facebook.com/Bolsjehuset og se og hør meget mere
om Bolsjehuset, vores produkter, nyheder, opskrifter og meget mere.

 

Hjemmelavet lakridser

Prøv Bolsjehuset opskrift på hjemmelavet lakridser her.
Alle ingredienser kan købes her på vores webshop.

 

Butterscotch aroma

Nu kan du bestille den dejlige nye aroma butterscotch her.

Butterscotch er en dejlig smørkaramel aroma.
Den kan bruges i bolsjer og i fondant til fyldte chokolader.

 

Hoste aroma

Nu er den populære hoste aroma tilbage!

Hoste aroma er en svær smag at beskrive, den har en frisk krydret smag, med en snært af menthol.
Den er specielt god til Polet-bolsjer - og også god med Lakrids og salmiak.

Opskrift på Hostebolsjer
500 gr. grundmasse
1 ml. hosteblanding
Sort farve
Et godt bolsje til ondt i halsen og hoste

Køb den her

 

Bolsjekurser

Bolsjehuset har nu indgået et samarbejde med Davdu.dk om at udbyde bolsjekurser. Hvis du ønsker at høre mere om dette, skal du maile til Allan Andersen på: Bolsjer@davdu.dk.

Allan er en fantastisk dygtig bolsjekoger og en dygtig lærer som kan hjælpe dig uanset om du er nybegynder eller en øvet bolsjekoger, der gerne vil lære mere avanceret teknikker. En af Allans særlige kompetance er at lave avancerede mønstre i bolsjer f.eks. blomster, drueklaser, bogstaver/ord og meget mere.

Du vil også snart kunne købe en oplevelsesgavepakke i føtex, hvor du kan komme til bolsjekogning. En rigtig god gave til en du holder af. Firmaevent arrangeres også.

Så er der kommet 2 nye aromaer hos Bolsjehuset; Granatæble og Lakridspeber aroma.
Se også opskrifter med de nye aromaer inde under vores mange opskrifter.

Senere på året vil der komme flere nye smagsstoffer.

 

Godt at vide om anis olie

ER DIN ANIS OLIE BLEVET HVID OG HÅRD, LÆG DEN PÅ VARMEAPPARATET I 10 MIN. SÅ BLIVER DEN HELT FLYDENDE IGEN.
BOLSJEHUSET HAR VALGT DENNE ANIS OLIE FORDI DEN BÅDE ER REN OG HAR EN BEDRE SMAG.

 

Nye bolsjekognings-film
Klik her og se hvordan man laver bolsjer med slag, striber og mønstre i.

 

Ny Download sektion

Lad dig inspirer af Bolsjehusets mange opskrifter på frugt, lakrids og sødebolsjer.

Klik her og se Bolsjehusets nye download sektion hvor du kan hente vores opskrifter som pdf
- de er super nemme at printe ud og bruge under din bolsjekogning.


Du kan også hente vores trin-for-trin guide til bolsjekogning.

 

Nye silikoneforme

Bolsjehuset har fået luksus silikoneforme med forskellige figurer.
Lav de fineste chokolader og slippepinde.

Find vores nye silikoneforme her

 

HAVREGRØD MED HINDBÆRSMAG

Nyhed anbefalet af Michael, som skriver den smager fantastisk godt, så prøv den Norske feltration.

I en gryden hældes følgende:
- 48 gram finvalsede havregryn
- 128 gram skummetmælk
- 150 gram koldt vand
- 5 gram becel eller blødt smør

 

Så er Malt, Multibær og Maracuja aromaerne kommet

Maracuja er en passions-blomst-aroma, den er meget delikat og lækker. Skal prøves! Find den her.
Maracuja er ikke det samme som passionsfrugt-aroma.

Multebær er en meget brugt smag i Norge, og den er meget lækker til frugtbolsjer. Find den her.

 

Rigtig glædelig nytår

Bolsjehuset vil gerne takke kunder og venner af huset for et fantastisk år i 2010 og ønske alle rigtig godt nytår. Vi vil i 2011 fortsætte med månedlige tilbud, så kig forbi vores hjemmeside løbende og tjek de gode tilbud.

 

Bolsjehuset ønsker alle en rigtig glædelig jul

Kom i Glostrup centret i denne weekend (uge 50) og smag slikkepinde og bolsjer lavet af materialer fra Bolsjehuset.
Du kan også se hvordan man koger bolsjer af en af vores rigtig dygtige bolsjekogere.

 

Bolsjehuset har fået ny hjemmeside

Vi er rigtig glade for at kunne præsentere vores nye hjemmeside.
Vi har brugt lang tid på at udvikle den, men der er sikkert stadig ting vi kan gøre bedre.

Hvis du har nogen foreslag eller kommentarer, vil vi meget gerne høre fra dig - skriv til os på bestil@bolsjehuset.dk